Er du vores kommende projektcontroller?

Vil du være en del af et dedikeret team i det bornholmske erhvervsfyrtårn, Baltic Energy Island?

Vil du arbejde med projektcontrolling og regnskab og være med til at opbygge det bornholmske erhvervsfyrtårn, Baltic Energy Island? Og har du lyst til at være en del af et nyt ambitiøst EU-finansieret konsortieprojekt om udvikling af fremtidens grønne energisystem?

Fonden Baltic Energy Island søger en projektcontroller med godt overblik og stærke regnskabskompetencer. Du vil få ansvaret for fondens økonomi og for controlling af næste fase af samarbejdet mellem en række af Danmarks førende aktører indenfor den grønne omstilling og erhvervsfremme.

Du bliver en del af Baltic Energy Islands dedikerede team, der har til huse i den fredede bygning Rønne Gl. Elværk. Derudover bliver du en del af et netværk af projektcontrollere på Bornholm, der støtter hinanden og deler erfaringer fra de mange EU- og fondsprojekter, som trækkes til Bornholm.

En af hovedopgaverne vil være økonomiopgaverne i relation til næste fase af erhvervsfyrtårnet. Projektet er finansieret af strukturfondsmidler fra EU, og du bliver økonomisk sparringspartner og rådgiver for hele projektets brede partnerkreds.
Din rolle er at sikre en effektiv daglig styring af projektøkonomien med fokus på løbende opfølgning og rettidig rapportering til Erhvervsstyrelsen. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra løbende budget- og forbrugsopfølgning, håndtering af statsstøtte til udarbejdelse af halvårlige projektregnskaber, herunder kontakt til revisor og partnere.

Vi søger dig, der:
 •  Har et godt overblik samt faglige kvalifikationer og dokumenteret arbejdserfaring inden for bevillingsstyring og projektregnskab. Erfaring med projekter finansieret af EU-midler gennem Erhvervsstyrelsen og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse er en fordel, men ikke et krav.
 •  Arbejder selvstændigt og struktureret og sætter en ære i at levere høj kvalitet til tiden.
 •  Har stærke samarbejds- og kommunikationsevner, får energi af at arbejde sammen med erhvervsfyrtårnets mange engagerede partnere, og værdsætter at kunne hjælpe andre.

I Baltic Energy Island får du:
 •  Et anerkendende og uformelt arbejdsmiljø præget af dialog, samarbejde, godt humør og ambitiøse kollegaer, som drives af at gøre en forskel for den grønne omstilling og Bornholm.
 •  En alsidig hverdag med rig mulighed for at påvirke dine arbejdsopgaver og bringe nye idéer i spil.
 •  Fleksible arbejdsvilkår samt firmapension med sundhedsforsikring.

Om Baltic Energy Island

Baltic Energy Island er 1 ud af 8 regionale erhvervsfyrtårne i Danmark. På Bornholm er arbejdet forankret i fonden Baltic Energy Island, men involverer herudover mere end 20 lokale, nationale og internationale aktører. Erhvervsfyrtårnet tager afsæt i etableringen af Energiø Bornholm, der med en anlægsøkonomi på op mod 70 mio.
kr. både er afgørende for den grønne omstilling i Nordeuropa og et af danmarkshistoriens største og mest innovative anlægsprojekter. Ambitionen for partnerne i erhvervsfyrtårnet er at udvikle energiøer til en ny dansk styrkeposition og skabe lokal erhvervsudvikling på baggrund af de massive investeringer.

Ansøgningsfrist og yderligere information

Du bliver ansat med reference til direktøren. Stillingen er i udgangspunkt tidsbegrænset til 2 et halvt år, men med gode muligheder for fastansættelse. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale og slår til, når vi har den rigtige kandidat.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Programleder Mathias Kure på 2924 8442.

Ansøgningsfrist:

Løbende

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Latest news

Baltic Energy Island på finansloven – energiøer skal være en dansk styrkeposition

Med midlerne fra finanslov 2024 får vi et rygstød til at sætte fart på ambitionerne om at bruge Energiø Bornholm som afsæt for at gøre energiøer til en styrkeposition for dansk erhvervsliv. Ligesom Danmark i 1980erne var verdensledende på landvind og siden 00erne på havvind, skal Danmark udvikle teknologier og systemer, der sikrer os et innovationsforspring på 3. generation af vindenergi, energiøer.

Read more »

Aktiviteter for mere end 30 mio. kr. i det bornholmske erhvervsfyrtårn

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har d. 22. nov. 2023 offentliggjort, at det bornholmske erhvervsfyrtårn, Baltic Energy Island tildeles yderligere 8 mio. kr. Den nye bevilling kommer oveni to bevillinger fra foråret, og konsortiet har nu mulighed for at igangsætte projektaktiviteter for i alt 30,6 mio. kr., hvoraf Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse bidrager med 18,8 mio. kr.

Read more »

Offentligt åbent i Elværket mandag d. 20 nov. 2023

Elværket holder offentlig åbent på mandag d. 20 nov. kl. 15 til kl. 18.

Vi glæder os til at byde velkommen til det første af en række offentlige arrangementer med forskellige temaer omkring energiøen – arrangeret af Baltic Energy Island, Energinet og Bornholms Regionskommune.

Denne første gang handler om visionen for Elværket som et kommende centrum for udvikling og forskning indenfor energiøer – samt planerne for den konkrete udvikling af bygningerne.

Read more »

Would you like to receive the latest news?

Enter your email below and receive our newsletter.