Styrkede SMV'er

Danske virksomheder opkvalificeres med viden og kvalifikationer for at bidrage til den grønne transformation af energisektoren

Formålet med projektet "Baltic Energy Island - Styrkede SMV'er" er at styrke SMV'er gennem individuelle forløb med fokus på potentialer i Erhvervsfyrtårn Bornholm og dermed understøtteSMV'ernes omstilling og udvikling til at realisere disse potentialer. Der forventes at være fokus på virksomheder, som ønsker at blive underleverandører til offshoreindustrien enten i forbindelse med udskibning eller service af havvind m.m.

Ønsker du at blive en del af de mange mulige opgaver som Bornholm kommer til at byde på i de kommende år, med store bygningsanlæg, kabelarbejder og udskibninger af vindmøller og med alle de relaterede serviceopgaver der følger med? Så tilbyder Business Center Bornholm dig et individuelt forløb, hvor du kan skabe dig struktur og overblik over hvordan du bliver en attraktiv samarbejdspartner og leverandør. Vi tilbyder et skræddersyet forløb, hvor vi tager udgangspunkt din virksomhed og hvordan vejen hen imod jeres vision kan være. Vi opsætter mål og delmål. Hvad er udfordringerne? og hvordan løser vi dem? 
Du kan få rådgivningshjælp og værktøjer samt deltage i workshops.

Varighed:

07/2023 – 06/2026

Samlet budget:

6.004.963,14 DKR.

EU-midler:

2.401.985,26 DKR.

Projektet er støttet af: